Gå till innehåll

Våra tjänster

NMI-teknik är en pålitlig samarbetspartner för maskin-, svets- och industrimonteringslösningar. Här berättar vi mer om vår verksamhet.

Vi utför både reparationer och diverse problemlösningar som nyproduktion och svetsning. Vi är med dig som kund hela vägen – från konstruktion till montering. Hela vår verksamhet genomsyras av spetskompetens, hög kvalité och hållbarhet. 

Laserskärning

Med hjälp av modern teknik, kunskap och många års erfarenhet kan vi erbjuda precision, hög kvalité och stor flexibilitet när det kommer till laserskärning. Ett snabbt och effektivt sätt att tillverka produkter och komponenter för dig som kund. Vi kan hjälpa med allt från små till mycket stora serier. Kontakta oss så berättar vi mer och skräddarsyr en lösning efter dina unika behov. 

Laser2.Jpeg

Kantpress

Genom kantpressning kan vi forma plåt och metall efter behov och önskemål. NMI-teknik har lång erfarenhet av kantpressning och våra CNC-styrda maskiner klarar de flesta material och dimensioner. CNC-styrning är en typ av datorstyrd teknik där en maskinist uppger en viss information varvid maskinen automatiskt ställer in aktuella lägen.  

Kantpress4

Svetsning

Vi är specialister på bearbetning av olika metaller och kan därför erbjuda ett antal svetsningsmetoder. Oavsett om du vill uppnå synliga resultat i din konstruktion, svetsa större serier eller foga samman kraftigare material så hjälper vi dig.

Nmi

Infrastrukturprojekt & basindustri

Vi levererar tjänster och produkter till basindustrin och utför entreprenad inom infrastrukturprojekt. Vi är bland annat leverantör vid brobyggen och hjälper till med projektledning.

Kalixbron

Montage och maskin 

NMI-teknik har stor erfarenhet av att genomföra smarta projekt kopplade till montage och maskin, alltid med fokus på lika delar hållbarhet, kvalité, säkerhet och effektivitet. Vi utför såväl korta punktinsatser som mer omfattande uppdrag för industrier och byggföretag. 

NMI10

Grundläggning

Vi utför grundläggningsarbeten inom pålning och spontning för byggnader, broar, hamnar, kajer och bostäder. Kontakta oss om du vill veta mer eller diskutera just ditt projekt.

Spont 2

Nytillverkning av maskinutrustning

I NMI-tekniks verkstad tillverkar vi maskinutrustning för tillverkningsindustrin. Som alltid är hög kvalitet och nöjda kunder vårt fokus. Vi erbjuder kostnadsfri offert.

NMI3