Gå till innehåll

Om företaget

NMI-teknik erbjuder en rad tjänster inom maskin, svets, strålbearbetning och laserskärning – alltid skräddarsytt och med kundens behov och önskemål i fokus.

2015 startade företaget Norrbottens maskin och industriteknik AB, eller NMI-teknik som det förkortat heter, av Jens Lundbäck i Kalix. Sedan dess har mycket hänt. Företaget har succesivt vuxit och idag arbetar ett 15-tal personer här. Genom investeringar i moderna verktyg och maskiner samt gedigen kompetens kan företaget kan nu erbjuda tjänster för maskin-, svets- och industrimonteringslösningar.

Något som genomsyrar hela verksamheten är kvalité, engagemang och snabba leveranser. Som kund hos oss får du hjälp av några av branschens mest engagerade och vassa operatörer. Vi gör allt för att nå upp till – och överträffa – dina förväntningar. 

 

Miljö

Som företag har vi ett stort ansvar när det kommer till hållbarhet. Vi vill vara med och bidra till en mer hållbar bransch, och detta gör vi bland annat genom investeringar i nya, miljösmarta och energieffektiva maskiner. Våra medarbetare är välinformerade och engagerade i frågan och bidrar i stort som smått för att göra vår verksamhet än mer miljövänlig. Vi vet att vi kan bli bättre, och det driver oss att fortsätta lära och satsa för en hållbar verksamhet.

 

 

NMI-teknik har följande licenser och tillstånd

Svetslicenser 

SS-EN 287-1 metod 111 
SS-EN 287-1 metod 138+135+136  
SS-EN 1090

 

Säkerhet  

Mobila arbetsplattformar typ 1A 1B 3A 3B (skylift, saxlyft)  
Fallskyddskurs enligt AFS 1999:03  
Säkra lyft/traverser  
SSG entre  
Heta arbeten  

 

Förarbevis  

Hjullastare godshantering, anläggning 
Truckförarabevis kategori A, B, C, D